Tenkte å vise deg hvordan du kan sy disse supersøte babybooties’ene :)

 

Baby booties red

 

 

For har du noen nyankomne babiser i familien eller vennegjengen – vil disse små, søte tøflene garantert fremkalle et stort åååååå…

 

Det er et fint prosjekt for å få brukt opp stoffrester. Jeg har sydd mine babybooties av en gammel olabukse, mens foret er sydd av restene etter et småblomstrete bomullsstoff jeg hadde liggende.

 

Det finnes mange varianter av babysko. Gjør gjerne et søk på Etsybabybooties og sewing pattern – og mange ulike typer vil dukke opp. Her ser du et lite utvalg:

 

Etsy baby booties red

 

 

Jeg falt for disse kimono-bootiene til LenaShoePatterns. Denne Etsy-butikken selger også mange andre symønster for stoffsko, så her kan du velge akkurat den modellen du synes er fin.

Mønsteret koster ikke mer enn ca 30 kr, og da får du det i ulike størrelser fra 0 – 2 år. Når betalingen var gjennomført, kunne mønsteret lastes ned umiddelbart som en pdf-fil.

Med mønsteret fulgte det også med en bra og detaljert bruksanvisning og fine bilder som forklarte trinn for trinn hvordan du skulle gå frem.

 

Lena patterns red

 

Det er heller ikke et veldig tidkrevende prosjekt. Jeg printet ut mønsteret og klippet til stoffdelene på en halvtime på kvelden og sydde sammen skoene i løpet av 1-2 timer dagen etterpå.

Selvfølgelig er jo babysko litt smått å sy i, men jeg synes egentlig det gikk ganske bra og at resultatet ble fint.

 

Så babysko er absolutt noe jeg kommer til å sy mer av, og mulig at jeg tester ut noen flere av skomønstrene i LenaShoePatterns da også.

 

Og jeg vil gjerne høre fra deg! Så hvis du har et tips til et fint babybootie-mønster, så meld det inn på Syskolens Facebook-side og last gjerne opp et bilde av det ferdige resultatet :)