Jula kom tidlig i år med en pakke fra Spoonflower denne uken.

Og pakker fra Spoonflower med egendesignede stoffer og noen nye stoffprøver er noe av det morsomste jeg får i posten.

Denne gangen hadde jeg bestilt opp mer av stjernestoffet mitt, i både det tykke bomullsstoffet twill og i det elastiske interlock knit – som tilsvarer jerseystoff.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Stoffet er laget med utgangspunkt i denne mønsterflisen:

 

monsterflis stjernefarger red

 

 

Mønsteret er en enkel blokkrepetisjon av stjerner med noen fargevariasjoner. Les mer om hvordan du kan designe egne mønster selv her.

 

Fargene er valgt ut fra farger i Star Wars for å gjøre femåringen i huset glad. Det vil si at jeg har brukt Yoda-grønt, Jedi-brunt, Sith-rødt, Rebell-oransje og Lando-blått. Og stoffdesignet har fått en veldig god mottagelse her i huset :)

 

star wars kollasje blogg red 2

 

 

 

Av twillstoffet planlegger jeg å sy noen nye puter til Tripp trapp-stolen vår. De gamle putene er i aller høyeste grad klare for utskiftning, med både syltetøyflekker og slitasjehull inn til stuffingen.

Jeg skal komme tilbake til det ferdige resultatet når putene er klare. Jeg regner med å lage noe nedlastbare symønster også, hvis du har lyst til å fornye din egen Tripp trapp-stol :)

 

Av det elastiske stoffet blir det nok noen nye, fine luer og buffer til sønnen i huset. Du kan lese om hvordan du syr disse i tidligere innlegg på bloggen.

 

Så som du skjønner, så planlegger jeg en avslappende julehøytid med mye sying.

 

Har du planlagt noen hyggelig prosjekter i julen? Legg igjen en kommentar på Facebook-siden vår og fortell hva du planlegger. Last gjerne opp et bilde av det ferdige resultatet til glede og inspirasjon for oss andre :)

 

Ellers ønsker jeg deg en riktig god jul!