Vilkår og betingelser

Les igjennom vilkårene for bruk av Syskolen og om dine rettigheter før du melder deg på.

Ved å melde deg på Syskolen får du tilgang til alle våre leksjoner og vårt materiale på www.syskolen.no Innholdet på www.syskolen.no som bilder, tekst, filer, mønster er omfattet er åndsverksloven og kan ikke kopieres eller deles med en tredjepart uten Syskolens tillatelse. Symønster eller stoffmønster som du får tilgang til under kurset kan heller ikke benyttes i kommersielt øyemed, men er ment til privat bruk.

 

Syskolens medlemmer må ha internett for å få tilgang til Syskolens innhold. Medlemmer må også selv sørge for tilgang til Adobe Photoshop, og at de har datamaskin med tilstrekkelig kapasitet til å bruke programvaren.

Når du melder deg på Syskolen vil du motta en materialpakke. Innholdet i materialpakken er omtalt på nettsiden, men innholdet kan avvike i farger og mønster fra bildet på nettsiden.

 

Medlemmers rettigheter

Din påmelding til Syskolen er omfattet av angrerettloven. Når du melder deg på mottar du et angrerettskjema på epost. Fristen for å sende inn angrerettskjemaet er 14 dager fra du mottar eposten. Du har da krav på full refusjon av kursavgiften, og behøver selv kun å betale returutgiftene for materialpakken. Pengene vil bli refundert kundens konto når Syskolen har mottatt kurspakken.

 

Bortfall av tjeneste

Syskolen er ikke ansvarlig for mangler ved utstyr eller tjenester som er nødvendig for bruk som programvare, maskinvare eller internettilgang.

Mangler ved leveringen av vår tjeneste, eller andre forhold som gir grunnlag for å reklamere på tjenesten, må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen – normalt innen tre dager. Meldingen må sendes til post@syskolen.no. Syskolens har ansvar for å rette feilen så raskt som mulig. Hvis ikke feilen lar seg rette innen 1 uke, kan Syskolen levere tjenesten som en offline løsning til kunden, for eksempel leksjoner levert på en disc eller usb-stick.

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre digitale designkort - helt gratis!

You have Successfully Subscribed!