På Syskole-bloggen kommer jeg med jevne mellomrom til å skrive om noen av mine inspirasjonskilder når det gjelder stoffdesign.

For selv om jeg jobber mye med Photoshop og mitt eget stoffdesign, lar jeg meg ofte inspirere av alle de begavede, kreative, fargerike menneskene der ute.

Og med tilgang til internett og nettsteder som Pinterest, kan jeg i rolige stunder sitte å beundre alt det fine som blir laget.

 

Og kanskje fordi jeg har en forkjærlighet for retro-stilen, så har jeg valgt ut Alice Apple som ukas designer.

 

alice

 

 

Alice Apple er en designer som er bosatt i med familien sin i Devon England. Hun har sin egen Etsy-nettbutikk og har også sin egen Spoonflower-butikk hvor du kan kjøpe stoffene hennes.

Hennes design kjennetegnes av sterke, klare farger i retrodesign – og til tross for hennes engelske opphav er flere av mønstrene inspirert av den skandinaviske stilen på 60- og 70-tallet.

 

Under ser du et lite utvalg av hennes fargerike design. Særlig elsker jeg trærne med blomster og pærer inni :)

 

alice apple trio red

 

 

Og det å se fargehavet på hjemmesiden til Alice Apple er jo nok til å gjøre en ellers trist og mørk vinterkveld en god del lysere.

Alice syr mye leker av både ekte vintagestoff og av egendesignet stoff, som denne fantastiske dachshunden som du kan få i ulike mønster.

 

alice apple dachs red 2

 

 

 

I tillegg kan du få leker sydd i stoff – som dette kule kjøkkenutstyret til lekekjøkkenet:

 

alice apple kitchen

 

 

Eller du kan kjøpe pynt til å henge på treet:

 

Alice apple juletrepynt 2

 

 

Alice Apple designer ikke bare til stoff men også til andre overflater som innpakningspapir, gratulasjonskort og ulike leker i kartong. Som for eksempel dette søte pepperkakehuset:

 

alice apple lekehus

 

 

Så om du ikke er i havn med julegavene ennå, har du nå muligheten til å kjøpe noen virkelig originale, fargerike leker hos Alice Apple.

 

Eller om du virkelig føler kallet, så la deg inspirere å sy dine egne leker og kosedyr til julegaver.

 

 

Christmas Gift alice 2

Motta nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev og motta digitale designkort - helt gratis!

Du har registrert deg!